Antea Sport maakt kunstgras voetbalvelden Amsterdam klaar voor nieuwe seizoen

Antea Sport maakt kunstgras voetbalvelden Amsterdam klaar voor nieuwe seizoen

Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur heeft Antea Sport de renovatie van drie kunstgras voetbalvelden in Amsterdam verzorgd. Op de sportparken Spieringhorn, Eendracht en Drieburg ligt het kunstgras er weer prachtig bij.

Nieuwe kunstgras toplaag met kurk-infill

Bij de renovatie van de drie voetbalvelden is de sporttechnische laag opnieuw geprofileerd en verdicht. De daarop aangebrachte toplaag bestaat in alle gevallen uit een foamlaag met daarop een kunstgras Edel Soccer Diamondblade grasmat. Als infill voor alle drie velden heeft de gemeente Amsterdam als opdrachtgever gekozen voor duurzame kurk. Deze vervangt de SBR-infill die voorheen op de voetbalvelden lag. Dankzij kantplanken blijft de infill voortaan netjes binnen het veld.

Naast velden ook straat- en hekwerken en veldverlichting vernieuwd

De renovatie op de drie sportparken bleef niet beperkt tot alleen de voetbalvelden zelf. Ook rondom de velden ligt en staat alles er weer fris bij. Zo is de drainage waar nodig gerepareerd en de verharding opnieuw op hoogte gesteld. Bij sportpark Eendracht zijn ook nieuwe doorspuitputten aangebracht. Verder zijn hekwerken vernieuwd en zijn op de sportparken Spieringhorn en Eendracht ledlampen rondom het voetbalveld geplaatst. Het resultaat mag er zijn: de drie voetbalvelden liggen er weer strak en fris bij.

Voetbalvelden klaar voor het nieuwe seizoen

Aan de renovatie van de voetbalvelden wordt momenteel de laatste hand gelegd. Antea Sport wenst de voetbalverenigingen AFC DWS, SC Eendracht ’82 en SV De Meer veel voetbalplezier op hun nieuwe voetbalvelden!

Heeft u vragen?