Antea Sport renoveert drie hockeyvelden GHHC Groningen voor nieuwe hockeyseizoen

Antea Sport renoveert drie hockeyvelden GHHC Groningen voor nieuwe hockeyseizoen

Antea Sport heeft de renovatie van drie hockeyvelden bij hockeyvereniging GHHC Groningen verzorgd. De renovatie van de velden is net voor de zomer begonnen. De vernieuwde hockeyvelden zijn inmiddels opgeleverd, klaar voor het nieuwe hockeyseizoen. 

Semi-waterveld omgebouwd naar waterveld

Bij de renovatie is één van de velden omgebouwd van semi-waterveld naar waterveld. Daarbij is de sporttechnische fundering (lava / rubber) van dit veld vervangen door een e-layer. Nadat deze dempende rubberlaag is geplaatst, is de nieuwe toplaag op het hockeyveld aangebracht. Deze ombouw sluit aan bij de verwachting dat steeds meer semi-watervelden worden omgebouwd naar een waterveld of een hoogwaardig zandveld.

Renovatie van twee zandvelden

Naast het om te bouwen semi-waterveld zijn op de hockeyclub ook twee zandvelden gerenoveerd. Ook deze beide zandvelden hebben een nieuwe sporttechnische fundering (in de vorm van een dempende foamlaag) en een nieuwe toplaag. In tegenstelling tot het semi-waterveld zijn deze twee zandvelden niet omgebouwd, maar zijn ze allebei een zandveld gebleven.

Voor aanvang van het nieuwe hockeyseizoen gereed

De renovatie op het complex van de Groninger-Harense Hockey Club is inmiddels voltooid. Antea Sport wenst de hockeyers van GHHC Groningen een plezierig en succesvol seizoen op hun nieuwe hockeyvelden!