Antea Sport renoveert korfbalvelden bij drie korfbalverenigingen in Weststellingwerf

Antea Sport renoveert korfbalvelden bij drie korfbalverenigingen in Weststellingwerf

Drie korfbalaccommodaties in de gemeente Weststellingwerf zijn dit voorjaar door Antea Sport grondig gerenoveerd. De korfbalvelden bij SIOS in Wolvega, SCO in Oldeholtpade en KC De Hoeve liggen er weer strak en fris bij. Korfbal is een populaire sport in de Friese gemeente en met de nieuwe velden kunnen de clubs weer jaren vooruit. Alle reden voor een feestje; de nieuwe korfbalvelden werden dan ook feestelijk heropend.

Nieuwe korfbalvelden met nieuwe afmetingen

De velden bij korfbalverenigingen SIOS en SCO waren door de jaren heen verouderd geraakt en hadden nog de oude afmetingen. Ook voldeden deze korfbalvelden niet meer aan de huidige sporttechnische eisen. Daarom zorgde Antea Sport de afgelopen maanden voor de herinrichting van beide accommodaties. Daarbij werden naast korfbalvelden voor de pupillen ook twee nieuwe senior-wedstrijdvelden aangelegd. Bij KC De Hoeve werd zelfs een compleet nieuw kunstgras korfbalveld aangelegd.

Kunstgras van Edel Grass, aangelegd door J&E Sports

De nieuwe korfbalvelden zijn allemaal voorzien van dezelfde kunstgras toplaag van onze partner Edel Grass. De Elite LSR-toplaag is gebouwd op een dempende foam-ondergrond. De aanleg van de korfbalvelden werd door onze partner J&E Sports verzorgd. Het team van Antea Sport wenst de korfbalverenigingen veel plezier op hun nieuwe korfbalvelden!

Heeft u vragen?