Antea Sport renoveert twee tenniscomplexen in Zoeterwoude

Antea Sport renoveert twee tenniscomplexen in Zoeterwoude

Na een grondige renovatie liggen twee tennisparken in Zoeterwoude er weer strak en fris bij. Bij ZTC en bij TV Meerburg verving Antea Sport de cushion court tennisbanen voor TennisPro Vision kunstgras met keramisch zand. Ook op andere punten zijn de beide tennisparken opgeknapt en vernieuwd. Het resultaat mag er zijn: beide tennisparken zijn weer geheel bijdetijds en klaar voor de toekomst!

Renovatie rondom 50-jarig bestaan tennisclub ZTC

De renovatie van het tennispark van ZTC viel samen met het 50-jarig bestaan van de tennisvereniging. Een mooie gelegenheid voor een ingrijpende renovatie van het tenniscomplex. Naast de vernieuwde toplaag van de vier tennisbanen werd ook de onderlaag grondig gereinigd en, waar nodig, uitgevuld en opgeknapt. Zo liggen de banen weer perfect vlak. Ook buiten de banen werd het tennispark van ZTC opgeknapt. Nieuw hekwerk, nieuwe bestrating en nieuwe ledverlichting zorgen voor de finishing touch van de vier tennisbanen op sportpark Haasbroek.

Verbeterde afwatering van tennisbanen bij TV Meerburg

Ook bij de naburige tennisvereniging Meerburg bleef de renovatie niet beperkt tot de banen. Zo is bij TV Meerburg een extra opsluitband geplaatst en werd de afwatering van de tennisbanen verbeterd. Evenals bij ZTC is ook op het tennispark van TV Meerburg een groot deel van het hekwerk vernieuwd. Om de kwaliteit van de tennisbanen te waarborgen, zijn de vrijwilligers van beide tennisverenigingen inmiddels speciaal geïnstrueerd over het baanonderhoud. Antea Sport wenst de spelers van ZTC en TV Meerburg veel tennisplezier op hun nieuwe tennisbanen!

Heeft u vragen?