Antea Sport vervangt kunstgras voetbalveld bij voetbalvereniging TOGB

Antea Sport vervangt kunstgras voetbalveld bij voetbalvereniging TOGB

In Berkel en Rodenrijs heeft Antea Sport een kunstgras voetbalveld van voetbalvereniging Tot Ons Genoegen Berkel gerenoveerd. Het park van de voetbalclub uit de gemeente Lansingerland is inmiddels opgeleverd en speelklaar. 

Toplaag kunstgras vervangen door nieuwe toplaag

Het kunstgras voetbalveld van voetbalvereniging TOGB is gebouwd op een AKAM-constructie met daaronder een minder draagkrachtige ondergrond. De oude toplaag van het kunstgrasveld is verwijderd, afgevoerd en vervangen door een nieuwe kunstgras toplaag. De kunstgrasmat waarop de club de komende jaren voetbalt, is een Soccer Edel Diamond Blade, afkomstig van Edel Grass. Als infill voor het kunstgrasveld heeft de gemeente Lansingerland als opdrachtgever gekozen voor TPE Holo.

Nieuwe verharding en nieuw hekwerk

De aanleg van de nieuwe kunstgras toplaag is niet het enige nieuws bij TOGB. Ook de verharding rondom het voetbalveld is vernieuwd. De oude verharding is verwijderd en heeft plaatsgemaakt voor nieuwe betonplaten. Tot slot is ook het hekwerk rondom het voetbalcomplex weggehaald en vervangen door een nieuw hekwerk. De werkzaamheden zijn eind april begonnen en begin juni is het nieuwe kunstgrasveld weer helemaal speelklaar opgeleverd.

Heeft u vragen?