Antea Sport vervangt semi-waterveld MHC De Warande voor waterveld

Antea Sport vervangt semi-waterveld MHC De Warande voor waterveld

MHC De Warande uit Oosterhout beschikt sinds kort over een nieuw waterveld. Antea Sport verzorgde de ombouw naar het waterveld en voorzag het sportcomplex eveneens van een mini-hockeyveld voor de jeugd.

Ombouw van semi-waterveld naar waterveld

Het nieuwe waterveld van de Noord-Brabantse hockeyclub vervangt het vroegere semi-waterveld. Ook de ondergrond is helemaal vernieuwd. Op de sporttechnische laag is een Trocellen shockpad aangebracht. De toplaag van het nieuwe waterveld is een hoogwaardig Edel ID kunstgrasveld. Rondom het nieuwe hockeyveld is ook de beregeningsinstallatie vernieuwd. Het vroegere systeem met tien sproeiers is vervangen door een nieuwe beregening met acht sproeiers langs het veld.

Nieuw mini-hockeyveld voor de jeugd

Naast de ombouw van het semi-waterveld naar het waterveld verzorgde Antea Sport ook de aanleg van een mini-hockeyveld. Met dit kleine hockeyveld wil MHC De Warande de jeugd op een speelse manier laten kennismaken met hockey. Beide hockeyvelden zijn inmiddels gekeurd en in gebruik genomen. Antea Sport wenst de hockeyers van MHC De Warande veel hockeyplezier op hun nieuwe hockeyvelden!

Heeft u vragen?