Antea Sport vervangt zandveld door waterveld bij MHC De Westerduiven

Antea Sport vervangt zandveld door waterveld bij MHC De Westerduiven

Watervelden worden door technische ontwikkelingen steeds bereikbaarder voor hockeyclubs. Ook bij MHC De Westerduiven maakt een zandveld plaats voor een waterveld. Antea Sport verzorgt de ombouw en de aanleg van het nieuwe Edel ID waterveld op de hockeyclub in Duiven.

Van zandveld naar waterveld

De overstap van zandveld naar waterveld werd gemaakt toen het kunstgras op veld 2 aan vervanging toe was. Razend enthousiast was de club over de watervelden Antea Sport de afgelopen jaren in Doetinchem heeft aangelegd. In overleg met de gemeente werd vervolgens al snel besloten om het zandveld te laten ombouwen tot waterveld.

Het eerste waterveld op het sportpark

Het nieuwe waterveld op veld 2 is het eerste waterveld op het sportpark van MHC De Westerduiven. Voorzitter Emiel Cellamare is blij dat de gemeente het zandveld laat vervangen door een waterveld. “Het alternatief was een semi-waterveld, zoals op ons hoofdveld. Dat is mooi, maar als je als hockeyvereniging echt wat wilt, moet je beschikken over een volledig waterveld. Het is fantastisch dat dat binnenkort zo is!”

Voor aanvang van het nieuwe hockeyseizoen gereed

De aanleg van het nieuwe waterveld is begin juni begonnen en nog deze zomer wordt het nieuwe hockeyveld opgeleverd. Dat betekent dat de club het nieuwe waterveld vanaf het begin van het nieuwe hockeyseizoen kan gebruiken. Voorzitter Cellamare hoopt dat het nieuwe waterveld kinderen, jongeren en volwassenen beweegt om te gaan hockeyen. Met nog meer snelheid wordt de sport er alleen nog maar leuker op!

Heeft u vragen?