Antea Sport verzorgt ombouw van zandveld naar waterveld in Cadier en Keer

Antea Sport verzorgt ombouw van zandveld naar waterveld in Cadier en Keer

In Cadier en Keer verzorgde Antea Sport een opfrisbeurt van twee hockeyvelden. De beide met zand ingestrooide hockeyvelden van HV Hockeer werden omgebouwd tot watervelden. Daar bleef het niet bij: de Limburgse hockeyvereniging kreeg er ook een nieuw kunstgras oefenveld met zand als infill bij. 

Hockeyvelden met kunstgras van Edel Grass

Bij de renovatie c.q. aanleg van alle drie de hockeyvelden werden partners Edel Grass en J&E Sports betrokken. Edel Grass leverde voor de drie nieuwe velden het kunstgras en J&E Sports verzorgde de aanleg. Léon Smeets van Antea Sport geeft tekst en uitleg: “We hebben twee hockeyvelden gerenoveerd en een nieuw hockeyveld gerealiseerd. Veld 1 is een ET decke van 3,5 centimeter, inclusief nieuw hekwerk en nieuwe sportveldinrichting en uitgerust met nieuwe LED-verlichting. Veld 2 is een hockeyveld met lava en foam als ondergrond. Het hekwerk is hergebruikt en het veld heeft, evenals veld 1, een nieuwe inrichting.”

Vernieuwde verharding en nieuwe beregening

Naast de hockeyvelden zelf zijn ook de verhardingen rondom de velden vernieuwd en hebben beide velden een geheel nieuwe beregeningsinstallatie gekregen. Het team van Antea Sport wenst de hockeyers van HV Hockeer jarenlang hockeyplezier op hun nieuwe hockeyvelden!

Heeft u vragen?