Antea Sport verzorgt renovatie vier kunstgras voetbalvelden in Nijmegen

Antea Sport verzorgt renovatie vier kunstgras voetbalvelden in Nijmegen

In opdracht van de gemeente Nijmegen verzorgt Antea Sport de renovatie van vier kunstgras voetbalvelden. Zowel op sportpark Lindenholt als op sportpark Nieuw-Balveren worden twee velden gerenoveerd.  

Prijs, kwaliteit en plan van aanpak doorslaggevend

De vier kunstgrasvelden met TPE-infill waren versleten en aan vervanging toe. Voor de renovatie van de vier voetbalvelden hield de gemeente Nijmegen een aanbesteding. Op basis van prijs, kwaliteit en het plan van aapak kwam Antea Sport bij deze aanbesteding als beste aannemer uit de bus. Na de nodige voorbereidingen is de renovatie van de kunstgras voetbalvelden begin juni begonnen.

Nieuwe kunstgras toplaag, TPE-infill en dempende foamlaag

De renovatie van de velden wordt grondig aangepakt. Op sportpark Nieuw-Balveren, het voetbalcomplex van voetbalclub OSC, wordt naast een nieuwe kunstgrasmat met TPE-infill ook een nieuwe foamlaag aangelegd. De dempende foamlaag onder het kunstgrasveld van voetbalclub SCE op sportpark Lindeholt is nog goed genoeg. Hier wordt alleen de kunstgras toplaag vervangen door nieuw kunstgras met TPE-infill.

Renovatie klaar voor het nieuwe voetbalseizoen

De renovatie van de kunstgras voetbalvelden is inmiddels in volle gang. Eind juli is de renovatie klaar en worden de velden opgeleverd. Dat betekent dat de spelers van de beide voetbalclubs vanaf het nieuwe voetbalseizoen op de gerenoveerde voetbalvelden kunnen voetballen. Antea Sport wenst de beide clubs alvast veel voetbalplezier op hun nieuwe kunstgrasvelden!

Heeft u vragen?