Antea Sport voltooit met succes uitdagende renovatie zandveld bij THC Hurley

Antea Sport voltooit met succes uitdagende renovatie zandveld bij THC Hurley

Met de renovatie van een zandveld bij THC Hurley heeft Antea Sport een flinke uitdaging succesvol afgerond. Problemen met de vlakheid en de stabiliteit van de sporttechnische laag zetten de sportveldspecialist voor een grote opgave. Een goede samenwerking tussen Antea Sport, THC Hurley en drie deskundigen leidde tot een geslaagd eindresultaat.

Grondankers zorgen voor uitdaging

De renovatie van het zandveld bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Dat kwam onder meer door ankers in het veld, waarop ’s winters een blaashal wordt gebouwd. Deze ankers waren 7 meter de grond in geslagen en staken op 160 plekken door de sporttechnische laag naar boven. Dit ging gepaard met hoogteverschillen, die de vlakheid van de sporttechnische laag bemoeilijkten.

Goedgekeurd hockeyveld in zeer zettingsgevoelig gebied

Voor de problemen met de sporttechnische laag van het oude veld vond Antea Sport een effectieve oplossing. Het resultaat is een goedgekeurd hockeyveld in een zeer zettingsgevoelig gebied. Naast een renovatie van het hockeyveld zijn ook het hekwerk, de kantplanken en het straatwerk vernieuwd.

Heeft u vragen?