Gemeente Ridderkerk laat kunstgras voetbalveld SV Slikkerveer vervangen door kunstgrasveld met duurzame infill

Gemeente Ridderkerk laat kunstgras voetbalveld SV Slikkerveer vervangen door kunstgrasveld met duurzame infill

Antea Sport heeft het kunstgras voetbalveld van SV Slikkerveer vernieuwd. Bij de renovatie werd het kunstgrasveld op sportpark Reijerpark in opdracht van de gemeente Ridderkerk ook gelijk verduurzaamd.

Duurzame groene TPE-infill

Waar het vorige kunstgrasveld nog was voorzien van SBR-rubber, is de vernieuwde grasmat ingestrooid met milieuvriendelijke groene TPE-infill. Ook onder de grasmat zijn de nodige aanpassingen gedaan. Nadat de oude kunstgrasmat was verwijderd, is ook de sporttechnische laag aangepast naar de nieuwste KNVB-normen. Vervolgens is een nieuwe en hoogwaardige Edel Diamondblade kunstgrasmat aangebracht en ingestrooid met de TPE-infill.

Ook aanpassingen rondom het voetbalveld

Niet alleen het veld zelf ligt er weer strak en bijdetijds bij, ook rondom het kunstgrasveld is het sportpark opgefrist. Zo liggen er nieuwe betonplaten langs het voetbalveld en is het hekwerk aangepast. Bovendien zijn er rondom het voetbalveld speciale kantplanken geplaatst, die voorkomen dat de infill buiten het veld belandt. Vanwege de afgelaste activiteiten konden de werkzaamheden snel worden uitgevoerd en bleef de overlast beperkt. Antea Sport wenst de spelers van SV Slikkerveer veel plezier en sportiviteit op hun nieuwe kunstgrasveld!

Heeft u vragen?